vondela

Novo

Vondela Studio

Tvoja fotografija postaje umetničko delo – retuširana, na novom mestu ili kao slika, kao kvalitetna štampa ili odmah kao fajl.

Štampa od 7,90 € · Fajl od 7,90 €

Za otpremanje se nakratko prijaviš – posle nastavljaš baš ovde.

  • Tvoje fotografije ostaju privatne
  • Tvoje fotografije se automatski brišu sa naših servera nakon 30 dana.
  • Premium štampa i slanje iz Nemačke
  • U aplikaciji: opiši glasom

Formati i cene

  • Stoni format 13×18od 7,90 €
  • A4od 12,90 €
  • A3od 19,90 €
  • A3+od 24,90 €
  • Ram, dodatno uz štampuod 7,90 €
  • Kao fajl imejlomod 7,90 €

Sve cene sa PDV-om, za štampu se dodaje dostava. Ukupan iznos vidiš pre plaćanja. Troškovi dostave

Kako funkcioniše

  1. 1

    Otpremi fotografiju

    Oštra, dobro osvetljena fotografija – do pet osoba, kućni ljubimci su dobrodošli.

  2. 2

    Izaberi stil

    Retuš, novo mesto ili umetnički stil. Rezultat vidiš pre nego što kupiš štampu ili fajl.

  3. 3

    Štampa ili fajl

    Kao kvalitetna štampa do tvojih vrata ili odmah kao fajl imejlom.

Česta pitanja

Koliko košta?

Tokom probnog perioda pravljenje slika je besplatno. Štampa počinje od 7,90 €. Fajl počinje od 7,90 €. Svaku cenu vidiš pre plaćanja.

Koje fotografije su pogodne?

Najbolje oštra, dobro osvetljena fotografija u JPG ili PNG formatu – do pet osoba, kućni ljubimci su dobrodošli, panorame nisu pogodne. Potrebna ti je saglasnost svih osoba na fotografiji.

Koliko traje?

Tvoja slika je obično gotova nekoliko minuta posle otpremanja; neki stilovi traju malo duže. Štampu pravimo posle porudžbine i šaljemo ti je.

Mogu li da naručim sliku sa ramom?

Da – odgovarajući ramovi od 7,90 €, dodatno uz štampu.

Šta se dešava sa mojom fotografijom?

Tvoja fotografija se koristi samo za pravljenje tvoje slike i ne objavljuje se. Fotografija, pregledi i fajlovi se automatski brišu najkasnije 30 dana posle otpremanja – kod porudžbine posle isporuke; a u bilo kom trenutku možeš i lično da ih obrišeš.

Zašto mi treba nalog?

Tvoje slike se čuvaju na tvom nalogu, pa ih nalaziš na svakom uređaju. Prijava je potrebna tek kada otpremaš fotografiju.

Tvoje fotografije ostaju privatne i automatski se brišu posle 30 dana. Više u politici privatnosti